9.2.14

Tyylilyyli balettitunnilla

Vaatekomeroni sisältö ei ole kovin mieltä ylentävä. En ole aikoihin hankkinut mitään kivoja asuja. Jos tarvitsen jotain juhlavampaa, olen onnekseni saanut käydä samakokoisen ystävän kaapilla. Muuten kierrätän samoja farkkuja ja neuleita päivästä toiseen. Syy tähän on yksinkertainen: Tanssibudjettini on supistanut vaatehankinnat minimiin. Rahaa rittää enää sukkiin ja uffiin. Mutta niin kauan kun sitä riittää tanssiin, en valita. Ja hei, tanssibudjettiin sisältyy tietenkin myös tossut ja treenivaatteet! Jos mun pukeutuminen on muuten arkisen tylsää, niin ainakin olen tyylikäs balettitunneilla... ;) Tässä viimeisimmät ostokseni Porsellin verkkokaupasta:

Kaksi mustaa leoa, molemmissa mesh-kankaiset selät. Pidän tästä materiaalista, se paljastaa ja peittää. Mesh (verkkokangas?) on myös yllättävän lämmin talvella. Intermezzon puvussa verkkokangas on pilkullinen, mikä on erityisen nätti yksityiskohta. Puvussa on hyvä leikkaus, ja korkeampi etuosa tarkoittaa että tässä puvussa voi muodokkaampikin tanssija tehdä huoletta syviä taivutuksia. Pilkullisen puvun ainoa miinus tulee siitä että muu kangas on perus lycra-puuvillaa. Jos hikoilee paljon, puku ei kuivu yhtä nopeasti kuin esimerkiksi mikrokuituinen. Ja musta väri haalistuu nopeammin pesuissa. Mirellan puvussa on klassinen leikkaus, mutta se ei ole edestä yhtä napakka. Materiaali on kuitenkin ihanan tuntuista, ja pidän erittäin paljon tuosta selän mesh-osasta. Ostin myös uuden hamosen (Wear Moi), samasta materiaalista. Se on kietaisumallinen ja takana pidempi. Alkuun olin pettynyt hameeseen, se oli todella sähköinen ja kankaassa oli voimakas kemiallisen jälkikäsittelyn haju. No, pari pesua ja ongelma haihtui. Hame on osoittautunut tosi näppäräksi käytössä. Yleensä en viihdy pelkässä puku + sukkikset + hame -kombinaatiossa, mutta hameen pidempi pituus tuntuu turvallisemmalta. Puen kuitenkin aina vielä minishortsit puvun päälle ja hameen alle.


Yksi tilaus on vielä matkalla, ostin Blochin pehmeät tossut ja "lämppärimekon" Move Dancewearin kaupasta. Etsin nimenomaan ihonvärisiä tossuja (flesh/tan), ja vaihtoehtoina oli joko Sanshan Pro1 tai Blochin Pro Arch. Päädyin tällä kertaa taas Blochin tossuihin koska samassa kaupassa oli myös tuo Blochin "Emerge mesh cover up" -mekko. Move Dancewearin postimaksu oli kohtuullinen, 9.95 euroa. Tossuille tuli hintaa 17.95 €, mikä on silti vielä halvempi kuin Piruetin liikkeessä 25 euroa maksavat Sanshat. Jos tarvitsee vain tossuja, on tietenkin edullisempaa käydä paikallisessa kaupassa ja ostaa vain ne tossut!

Treenivaatepostausta ei voi tehdä ilman kuvia kyseisistä vaatteista, joten tässä muutama otos. Hameesta en saanut otettua mitään fiksua kuvaa, siksi kopsasin netistä. Lähiaikoina olisi kyllä tarkoitus ottaa muutama live-kuva ystävän kanssa, ja ehkä siitä sessiosta tulee jotain julkaisukelpoista tännekin.

Hame mallia "Apolo". Kuva Wear Moi:n sivulta.